Čini li odijelo čovjeka ili ne čini
  - diskutabilno je, no u našem slučaju čovjek svakako stvara odijelo. I to rukama. Svi naši komadi pažljivo su izmodelirani i ručno sašiveni, a posebnu pozornost dajemo detaljima.

CILJ NAM JE STVORITI FUNKCIONALNU ODJEĆU S DOZOM EKSTRAVAGANCIJE koja je nosiva cijeloga dana - od jutarnje kave preko popodnevnog sastanka do večernjeg martinija. Takva višenamjenska odjeća omogućuje vam da u ormaru imate manje komada, ali kvalitetnih - baš kao što je bio slučaj kod naših mama i baka. A nostalgičan je i proces izrade - polako, ali kvalitetno.

MODA JE ČESTO HIROVITA, ZATO NISMO POBORNICI TRENDOVA. Smatramo da se kroz modu izražava identitet, naša povijest i kultura. Zalažemo se za transparentnost u svim segmentima proizvodnje odjevnog predmeta i naglasak stavljamo na proces izrade, kvalitetu i iskrenost - odlike pokreta “slow fashion”.

Radimo masivno, ne masovno.  
Priča o Manufrakturi priča je o dizajnu, kvaliteti i uporabnosti. Stvaramo svoju viziju suvremenog klasika za suvremenu ženu. Odijevamo ženu za dan, u kojem god smjeru je on odveo.

BIRAMO PRIRODNE MATERIJALE i ljudskom rukom od njih stvaramo svevremene komade koji u kombinaciji s modnim detaljima postaju snažni odjevni predmeti za svaku priliku. Pomirujemo mušku i žensku modu, formu i funkciju, svakodnevicu i eleganciju, dnevno i večernje.

Život je pun iznenađenja, budite odjeveni za njih…
Top